Comert Electronic

magazine online moderne, cu design personalizat

Mediul online a devenit locul ideal pentru a vinde sau a cumpara produse sau chiar servicii. Fie că este vorba de muzică, haine, mașini sau servicii de consultanță, clienții au tendința de a căuta cele mai bune prețuri sau oferte și de a alege ceea ce li se potrivește cel mai bine.

Sunteti la inceput de drum in comertul electronic sau doriti sa faceti trecerea la o platforma de cumparaturi online mai performanta? Avem o solutie de magazin online optima pentru orice afacere, cu multiple functionalitati si usor de customizat pentru obtinerea unei identitati grafice profesionale.

Ce elemente sunt incluse intr-un magazin online?
Design personalizat

Incercam sa realizam proiecte unice, cu un concept grafic personalizat

Mobile Friendly

Toate proiectele realizate de noi sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor mobile moderne.

Drag & Drop Layout

Un website construit pe funcția drag & drop va fi usor de modificat si administrat.

Filtru avansat de produse

Permite clientului o navigare rapida atunci cand ai un portofoliu mare de produse, cu atribute si caracteristici diferite

Optiuni avansate

Permite dezvoltarea unui configurator avansat pentru produse cu un numar mare de optiuni interdependente si variabile.

Diverse metode de plata

Platforma permite integrarea cu o plaja nelimitata de metode de plata, ramburs, online cu cardul, Transfer bancar, PayPal, Skryll, Amazon, etc…

Sistem avansat de livrare

Integrare cu modulele oferite de transportatorii reprezentativi, calculare cost transport in functie de distanta, greutate, valoare comanda, etc…

Statistici trafic si vanzari

Asiguram instalarea de module si scripturi ce oferta statistici de trafic si vanzari in Google Analytics si alte motoare de cautare importante.

Etichetare avansata

Magazinul online contine module care ofera o paleta variata de etichete de produs, cu un design modern, usor customizabile si administrabile.

Import - Export Produse

Daca magazinul online contine un numar foarte mare de produse, punem la dispozitia partenerului nostru module de import automat a acestora, impreuna cu toate caracteristicile, optiunile si filtrele existente.

Integrare platforme afiliere

La solicitarea clientului putem asigura integrarea magazinului online cu diverse platforme de afiliere: 2Performat, Profitshare, etc, marketingul de afiliere cunoscand o crestere importanta in ultimii ani.

Administrare stocuri

Sistem avansat de administrare a stocurilor:

  • actualizare in timp real,
  • notificare stoc redus sau lipsa stoc.
Integrare avansata SEO

Ne asiguram ca site-ul este prezent in toate motoarele de cautare importante. Construim site-ul astfel incat optimizarea SEO onpage sa fie usor de realizat iar modificarea elementelor SEO sa fie simpla si eficienta.

Integrare Social Media

Construim si administram prezenta in ceea ce generic numim “Social Media”. Asiguram uneltele necesare pentru a avea o imagine corecta a impactului retelelor de socializare asupra magazinului online.

Integrare GDPR

Platformele noastre integreaza module GDPR construite cu ajutorul partenerilor nostri din domeniul juridic, specializati in implementarea de solutii de protectia datelor.