Compania noastra a luat nastere in anul 2018 dupa acumularea unui pachet relevant de cunoștințe si  cu o ampla experienta in domeniile web design si digital marketing, in diverse colaborari atat interne cat si externe. Am decis astfel sa dezvoltam o afacere având ca scop principal menținerea unui nivel de servicii care sa imbine atat calitatea premium cat si preturi decente.

Suntem o agentie care ofera consultanta si servicii in web design, e-commerce, Google si Facebook Ads. Principalul nostru atu este expertiza in dezvoltarea de afaceri online. Nu ne rezumam doar la a crea un eshop sau la administra o serie de campanii de promovare ci venim cu un intreg pachet de cunostinte pe tot ceea ce inseamna un E-Business:

  • infiintarea unei companii
  • selectarea si intervievarea noilor angajati, evaluarea si instruirea celor existenti
  • Coordonarea si administrarea campaniilor de Google si Facebook Ads
  • Administrarea conturilor pe diverse platforme partenere, precum 2Performant, Retargeting.biz, TeamDeals, Emag si alte marketplace-uri
  • Realizarea de bugete estimative, rapoarte P&L:

Ce spun clienții noștri:

Zoe Chirita
Investor Relationship Director at Farmaceutica Remedia SA
Am colaborat cu Mihai de foarte multi ani, pentru proiecte variate si cu dificultate ridicata. Fie ca a fost vorba de CRM-uri, site-uri, magazine online, mereu am avut parte de o realizare potrivita dorințelor noastre. Chiar si dupa ce colaborarea externa s-a încheiat am continuat sa primim sfaturi si consiliere de fiecare data când am solicitat asta.
Silvia Stanculescu
Medic Chirurg Estetician
Lucrurile s-au schimbat total din momentul in care am început sa lucram cu Openweb. Am primit un site nou si apoi o serie de campanii de promovare care ne-au adus o creștere decenta si susținută a numărului de pacienți.
Marinos Milas
Dimello Romania
Website finished on schedule, with everything we required in it, very nice collaboration through entire project. 3 years already since the site was done and its still working perfect without any intervention. Well done!
Marina Aristotel
Managing Director at AVRA Aesthetic Institute
There are many variations of passages of lorem ipsum available but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable.
Gianluca Sarri
Marketing Manager Sports Professionals, Italy
With a collaboration for more then 10 years old, what more can we say? Taking a project from nowhere and bringing it to top 5 sport eshops in Itally it is quite a performance through the years.
Cristian Persu
Medic Primar Urolog - Royal Hospital
Am avut dubii destul de mari cu privire la utilitatea campaniilor de Google Ads in domeniul urologiei dar se pare ca rezultatele sunt mult mai bune decat cele anticipate.
Camelia Diaconu
Medic, International Secretary General of the Balkan Medical Union
Colaboram cu dl Papuc si echipa sa de mai bine de 5 ani, intr-un domeniu care necesita foarte multa atenție si grija la detalii. Împreuna am reușit sa readucem site-ul Uniunii Medicale Balcanice acolo unde ii este locul.
Adina Balcu
General Manager la Delicii Sibiene
Am avut o colaborare excelenta pentru site-ul nostru www.deliciisibiene.ro. Realizare prompta, sfaturi pertinente, preturi decente si in general, comportament profesionist. Chiar daca proiectul nostru a fost unul mic, realizarea lui a fost ireproșabila.
0
Proiecte finalizate
0
Ani de experienta
0
colegi dedicati
0
Domenii de activitate diferite

"Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people."

Echipa noastră multinațională.
I-am ales pe cei mai buni din fiecare domeniu.

Dana Adela Papuc
Cofondator
Dana Adela Papuc
Cofondator
Mihai Cosmin Papuc
Cofondator
Mihai Cosmin Papuc
Cofondator
Madalina Aanei
PPC Specialist
Madalina Aanei
PPC Specialist
Sabuj Das
Developer
Sabuj Das
Developer
Gabriel Dobre
WordPress Developer
Gabriel Dobre
WordPress Developer
Shajjadul I
Developer
Shajjadul I
Developer
Vitaly Chekaliuk
Opencart Developer
Vitaly Chekaliuk
Opencart Developer
Irena Somesan
Marketing Specialist
Irena Somesan
Marketing Specialist
Ana Pascal
Ecommerce Specialist
Ana Pascal
Ecommerce Specialist