CE ESTE Consultanta Web si cum te poate ajuta?

Consultanta web presupune o analiza detaliata a afacerii tale online, realizata de o firma profesionista in audit web.

Deținerea unui site web este aproape o necesitate pentru o companie care isi dorește o prezenta activa 24/7.
Indiferent ca este vorba de un site de prezentare sau un magazin online acesta reprezintă imaginea firmei si trebuie construit cu cea mai mare atentie.

 • Imagine de ansamblu
 • Analiza de piata
 • Analiza SEO
Din
2008

CE ESTE Consultanta Web si cum te poate ajuta?

 • 1. Privire de ansamblu
  In general, faptul ca ai o prezenta continua pe propriul tau site iti poate oferi o privire subiectiva asupra sa. Un specialist in consultanta web iti poate oferi o opinie neutra atat din punct de vedere al tehnic cat si al experientei avute de un potential client.
  Este foarte importat ca analiza sa fie una nepărtinitoare, si sa acopere toate elementele cheie ale unei afaceri online fie ca este vorba de un magazin online fie de un site de prezentare. Viteza site-ului, varianta de mobil, calitatea tehnica, comportamentul si ușurința navigării pe site, toate aceste elemente trebuie tratate cu foarte mare atentie.
 • 2. Analiza de piata
  Chiar daca, probabil, la inceputul activitatii tale ai efectuat o forma de analiza de piata, este necesar ca aceasta sa fie in mereu actualizata, activitatea online in Romania fiind in continua dezvoltare, cu modificari dese atat dpdv al concurentei cat si al publicului tinta.
  De asemenea, este necesara o analiza a produselor si serviciilor oferite, a prezentării lor in site si eventual, o analiza a concurentei.
 • 3. Analiza SEO
  Analiza paginilor site-ului dpdv SEO consta în verificarea unei serii întregi de elemente care trebuie optimizate pentru a fi în concordanță cu solicitările motoarelor de căutare.
  De asemenea, este necesara o analiza temeinca a cuvintelor cheie care definesc afacerea ta online. Aproape totul in site-ul tau se invarte in jurul cuvintelor cheie. Daca acestea nu sunt corect definite sunt sanse mari ca prezenta ta in cautari sa fie una foarte slaba.

ndiferent ca este vorba de un site mic de prezentare sau unul elaborat sau chiar o platforma, site-ul reprezinta imaginea firmei.